sunnuntai 17. elokuuta 2008

KotiPizzan gluteeniton pizza

Keliakia-liiton lehdessä oli juttua KotiPizzan gluteenittomasta pizzasta. Näin äidin luona KotiPizzan mainoksen, jossa kerrottiin, että gluteenitonta pizzaa saa nyt myös Kajaanista. Lauantai-illan menu olikin nopeasti päätetty =). Soitin KotiPizzaan tilaukseni, ja sain mukaani pannupizzalaatikon. Sitten piti kiiruhtaa kotiin katsomaan, miltä pizza näyttäisi!

Gluteeniton pizza paistetaan halkaisijaltaan n. 25 cm kokoisessa alumiinivuoassa ja sen voi tilata haluamallaan täytteellä. Pizzan pohja on KotiPizzan oma tuote. Täytyy sanoa, että pohja muistutti Moilasen leipomon pizzan pohjaa. Pohja oli juuri vuoan kokoinen ja teollisesti tehdyn näköinen - olisiko jopa Moilasen tekemä??? KotiPizzan sivuilla sanotaan, että pohja on valmis yksittäispakattu pakaste.

Pohjasta oikeastaan ainoa miinus pizzalle - merkittävä sellainen. Kun ostaa pizzerian pizzan, toivoo, että se olisi käsintehdyn näköinen. Jos reunat menisivät vähän vuoan reunalle, pizza olisi parempi. Nyt on oikeastan ihan sama ostaa gluteeniton pizza pakastealtaasta - pizzoilla ei ole eroa. Paitsi hinta! KotiPizzan Frutti di Mare maksoi 9, 50 € gluteenittomana. Kaupan gluteeniton pizza taitaa irrota alle 5 €:lla.

1 kommentti:

Srinity kirjoitti...

Löysin blogisi sattumalta kun etsin pikkuleipäohjetta. :) Olen samaa mieltä tuosta Kotipizzan pizzsta, turhan kallis laatuun nähden. Hyvää gluteenitonta pizzaa saa esim. ABC-asemilta ja Rossosta.