lauantai 16. elokuuta 2008

Arkilounasta

Olen ollut pari viikkoa töissä ja nauttinut siitä, että saan valmiin lounaan. Syön lähes päivittäin Foxissa, työpaikka- ja kouluruokalassa. Yksi ilon aihe ruokalassa on se, että saan automaattisesti gluteenitonta ruokaa ilman, että kyselen erikseen erityisruokavaliota. Osa ruoasta tai jopa kaikki tarjottava ruoka on gluteenitonta ja se on merkitty selvästi päivittäiseen ruokalistaan. Joka päivä on tarjolla vähintään yksi gluteeniton ruokalaji, parhaina päivinä jopa kaikki kolme.

Foxin lounas on hyvää perusruokaa. Lisäksi on salaattia, kasviksia, hedelmiä, juomia ja gluteenitonta leipää - ja muutamana päivä myös gluteenitonta pullaa, kun sämpylä osoittautuikin kardemummapullaksi! Iloinen yllätys jälkkärikahvin seuraksi =) Foxissa on mukavaa ja vaivatonta asioida. Voin kasata valmiista tiskistä ja hyvästä valikoimasta terveellisen lounaan kädenkäänteessä - ja sopivaan hintaan.

Gluteenittomana elämisen vaikeus on ihmisessä itsessään. Taas tuli huomattua, ettei minulla ole sen vaikeampaa elellä nyt kuin ennen diagnoosiakaan.

Ei kommentteja: