Tänään loppui ensimmäinen pussillinen gluteenitonta leipää - suoraan pakasteesta =). Tuote oli Fria Fiber viipaloitu leipä, jossa on auringonkukansiemeniä. Ostaessa kiinnitin huomiota nimenomaan auringonkukansiemeniin - vaikutti lupaavalta. Leipä itsessään oli ihan kivan makuinen ja rakenteeltaan kuten tavallinen paahtoleipä. Ajattelinpa myös paahtaa sitä, kunnes kurkistin leivänpaahtimen sisään - täynnä "tavallisen leivän" muruja =(. Eli jäi paahtamatta.
Huono puoli leivässä oli se, että se jäi hampaiden ulkopintaan kerrokseksi - aivan kuin olisin syönyt perunajauhoja sellaisenaan. Ei siis mikään gourmet-nautinto... Samanlaisen "efektin" saa Tasangon gluteenittomista suklaapikkuleivistä.
Ostin tänään erilaisen gluteenittoman leivän ja keksilaatikon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti