tag:blogger.com,1999:blog-8442013231648278732.post1270643116588503584..comments2023-05-15T15:44:26.975+03:00Comments on Ainon blogi: Sämpylää ja mokkaruutuja Masa-LiisaAino Uppahttp://www.blogger.com/profile/04815246085190425450noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8442013231648278732.post-54575424171463920862008-09-25T18:27:00.000+03:002008-09-25T18:27:00.000+03:00Hei Aino! Olipas hauskaa että löysin blogisi, itse...Hei Aino! Olipas hauskaa että löysin blogisi, itseasiassa sitä kautta että yritin googlen avulla etsiä uusia gluteenittoman leivän reseptejä.. Aionkin ehdottomasti hyödyntää osaamistasi ja kokemuksiasi tällä saralla! :D Itse sain keliakiadiagnoosin vajaa vuosi sitten ja kokemukset ovat monessa asiassa olleet samankaltaisia. Oikeastaan matkustellessa olen törmännyt suurimpiin harmistuksiin asian tiimoilta. Keliakiaa tai gluteenittomuutta ei tunneta kaikkialla kuten meillä. Itse olen leiponut lähinnä leipää, Fibrexin sokerijuurikaskuidulla saa kivasti "muhevuutta" ja maistuvuutta leipään, kuten myös psylliumilla. Keliakialiiton Anna-Kaisan vuokaleipäresepti on ollut kovassa käytössä, mutta kaipaahan sitä vaihtelua! Olen muuten samaa mieltä noista provenan porkkanasämpylöistä, nam nam! Kannatta ostaa s-kaupasta, ovat halvempia.. Mutta kiitos siis ohjeista ja kokemuksista gluteenittomana elämisestä! :)<BR/><BR/>Terveisin,<BR/>KrisseAnonymousnoreply@blogger.com